Welcome to buy cheap D2R Items, FC Coins, Madden Coins and NBA 2K MT at UTPLAY.COM. Google Safety Google Safe
Language EN
  • EN EN
  • FR FR
  • DE DE
  • NL NL
  • ES ES
  • IT IT
  • PT PT
Giveaways Boss Drop
8 beste add-ons en zwakke aura's in WoW Classic Phase 2 - Maak je een betere Raider 2021
9/29/2021 3:56:12 PM

Hier zijn top 8 beste WoW Classic-add-ons en zwakke aura's die je een betere raider zullen maken in WoW TBC Classic-fase 2. Deze add-ons en zwakke horrors zullen een aantal dingen doen, ze zullen je helpen domme fouten te voorkomen en te overwinnen bepaalde wegmechanica, zodat je je raid-leider niet frustreert. Sommige van deze add-ons zijn echt brutaal omdat ze je zullen helpen om je dps heel kort te verhogen voor het geval mensen niet weten dat zwakke aura's in wezen een moederschip-add-on is met heel veel add-ons erin ingebouwd. Je hoeft ze alleen maar van de week of als website te importeren en enkele van de beste add-ons WoW Classic Phase 2 zijn in feite gewoon zwakke aura-add-ons.


Top 8 add-ons en zwakke aura's in WoW Classic Phase 2

1. Efficiënt drankje

Het zal een kleine herinnering aan een drankje weergeven wanneer het de beste tijd is om je drankje te gebruiken. meer mana-drankjes die je in een enkel gevecht kunt gebruiken, betekent over het algemeen meer mana-efficiëntie in het hele gevecht en dit omvat ook demonische runen en donkere runen in de mix.


2. Maey's automarkering

Je kunt preventief de markeringen instellen voor alle doelen van zijn trash mobs of bepaalde mobs op baasgevechten voordat je daadwerkelijk aan de raid deelneemt. Dus zoals je hier kunt zien, is het eigenlijk al ingesteld, je hoeft het niet echt in te stellen, tenzij je het op welke manier dan ook wilt wijzigen, bijvoorbeeld in. Alles wordt automatisch ingesteld, dus je hoeft alleen maar te klikken de maffia en dan zal het automatisch een van deze tekens toewijzen. De tweede keer dat u de add-on installeert, kunt u deze aanpassen aan wat u maar wilt. Het is duidelijk dat het normaal gesproken de taak van de tank is om de markering te doen, dus het wordt aanbevolen voor elke afzonderlijke tank om deze zwakke uitstraling te downloaden om je leven zoveel gemakkelijker te maken.

wow klassieke add-ons


3. Klassieke genezingsvoorspelling

Het implementeert een functie die al in de detailhandel aanwezig is, waar je inkomende genezingen op vriendelijke doelen kunt zien. Ze worden weergegeven op je partyframes en je raidframes en het helpt je om in principe geen crap-genezer te zijn. het helpt je om een doelwit niet te overhealen. Als een doelwit al wordt genezen door een andere genezer, dan hoef je het niet te genezen en het zal je natuurlijk vertellen wanneer een bepaald doelwit niet wordt genezen en daarom moet het genezen, het zal je genezingservaring drastisch verbeteren en je een veel betere genezer, raad zeker aan om deze add-on te krijgen.


4. Verbruikt bij Leescontrole

Er is een gereedcontrole in uw arraygroep, net boven de gereedcontrole worden kleine herinneringen weergegeven voor elk van uw verbruiksartikelen. Dus een van de moeilijkste dingen voor een raid-leider om bij te houden, is dat de raids cooldowns onderbreken, omdat van vrij korte cooldowns en veel klassen dat niet hebben gedaan.


5. Groepsonderbrekingen

Er is een add-on genaamd group interrupts TBC en md die heel eenvoudig de cooldown van elke mogelijke interrupt zal volgen. Dus we hebben dingen als counterspell pummel en kik, maar dan ook bepaalde stuns zoals nierschot en hamer van gerechtigheid en dan andere dingen zoals het volgen van misleiding. Daarom kun je heel gemakkelijk zien wanneer bepaalde mensen kunnen onderbreken, wanneer ze niet onderbreken, wanneer ze verslappen, zodat ze ze een beetje kunnen vertellen. Als je je veegt en ze missen en onderbreken en dan kun je ook bijhouden wanneer je een bepaalde vijand letterlijk niet kunt onderbreken. Je kunt dus van tevoren voorspellen wanneer er enorme schade zal zijn of wanneer een bepaalde monteur niet wordt aangepakt. Dus hoe vaak heb je deze zeer eenvoudige zin van een raid-leider gehoord, wat is de cooldown op bloeddorst, wat is de cooldown op schildmuur, wat is een cooldown op soulstone en weet je dat soort dingen.


6. TBC Party/Raid-cd-tracker

Voor elke raid-leider is het een zwak aura genaamd TBC Party/Raid CD Tracker die de cooldowns op elke afzonderlijke sjamaanbloedlust in je raid-groep zal weergeven, en dan andere dingen zoals anken soulstone en schildmuur. Je zult ook echt nuttige dingen volgen, zoals een innovatief gevecht, de angstafdelingen van rez en zelfs de mana tight van een sjamaan. Dit is dus een zeer handig hulpmiddel om de cooldowns van alle andere raid-leden bij te houden, waarschijnlijk een van de meest frustrerende mechanica in WoW Classic-fase 2. Raids gooit de besmette kern, als je het eigenlijk niet weet over de laatste vijf ssc-dame vash je plundert soms een item genaamd de tainted core en je kunt maar een bepaald stuk lopen, je weet dat je een paar meter voordat je niet meer kunt lopen, wat betekent dat je het naar een andere speler moet gooien zodat ze het aan lady vasha kunnen afleveren , een schild breken en zo. Maar zonder add-ons moet je in je tas gaan, je moet op de tas klikken en je richten op een vriendelijk partijlid en het kan erg frustrerend zijn en het kan gelukkig een beetje skien.


7. Kleine dreiging

Het heeft eigenlijk een fret-plug-in, dus je hoeft geen nieuwe fret-add-on te installeren waarvan je natuurlijk weet dat hoe minder add-ons je hebt geïnstalleerd, hoe beter. Omdat het geheugen bespaart en vertraging en dat soort dingen vermindert. Er is een plug-in op detail die tiny fret wordt genoemd en het enige wat je hoeft te doen is het uit details te koppelen, een nieuw frame te maken en het gewoon onder je dps-frame te plaatsen.


8. GTFO

De laatste oneven is een favoriet aller tijden, als je het nog niet hebt gedownload, heb je het echt nodig. Telkens wanneer je in vuur staat of een andere monteur die je nodig hebt om eruit te komen, zal je een heel irritante consistentie gaan piepen, piepen totdat je uit die monteur komt en jezelf ervan weerhoudt jezelf te doden. Een ander zeer nuttig element van zijn add-on dat niet wordt gewaardeerd, is dat, soms wanneer je een bepaalde baas of wat voor andere mensen dan ook in de overval wilt doen, de groep vlammen op de grond of toewijding zal doen en het soms moeilijk is om te weten wanneer je ' opnieuw baas aoe of je vrienden aoe als een heksenmeester aoe bestudeert, dus je kunt deze add-on heel gemakkelijk gebruiken om te onderscheiden of je in een aoe staat waar je uit moet komen of op een manier waar je gewoon comfortabel in kunt zitten.


langtustore.com
loading..

Guess you ask