Welcome to buy cheap D2R Items, FC Coins, Madden Coins and NBA 2K MT at UTPLAY.COM. Google Safety Google Safe
Language EN
  • EN EN
  • FR FR
  • DE DE
  • NL NL
  • ES ES
  • IT IT
  • PT PT
Giveaways Boss Drop
FIFA 22 Best Starter Team - Overweldigde startersploeg in FIFA 22 Ultimate Team
9/29/2021 5:27:58 PM

FIFA 22 staat gepland voor release op 1 oktober 2021, voor alle platforms en de Ultimate Edition hebben spelers enkele dagen eerder toegang tot de game. Voordat de game wordt gelanceerd, gaan we enkele opties voor je beste FIFA 22-startersteam introduceren, een eerste blik werpen op het potentiële FUT 22-beginnersteam en geweldige goedkope spelers.

Gerelateerd lezen: FIFA 22 Beste goedkope beesten


FIFA 22 Best Starter Team - Overweldigde startersploeg in FIFA 22 Ultimate Team

Beste FUT 22-startploeg 1

Houd er rekening mee dat de spelerstatistieken zijn gebaseerd op FIFA 21, de algemene beoordeling en clubs kunnen worden vernieuwd, veel van de spelers in dit team zouden een upgrade moeten krijgen. Dit team is gemaakt door de YouTuber Boss, zodra FIFA 22 is uitgebracht, zullen we meer startersteams updaten op UTPLAY.COM. Je kunt sommige spelers in het team vervangen door anderen die je leuk vindt, maar je kunt hier wat inspiratie uit halen. Kortom, dit zou een budget-overweldigde startersploeg moeten zijn in FIFA 22, als je geen hoeveelheid FUT Munten Kopen voor Ultimate Team in voorraad wilt hebben, is dit een goede keuze voor jou.

Vorming: 4-5-1

Teambeoordeling: 76

Teamchemie: 100


We kozen Baumann voor de chemie omdat de linker centrale verdediger een perfecte link nodig heeft en ze kregen dat, als het om de rechtsback gaat, Baku een Team of The Season-kaart kreeg in FIFA 21 en overging naar FSV Mainz 05 uit Wolfsburg. Lacroix wordt volgend seizoen naar verwachting een goedkoop beest, hij heeft een hoog tempo op zijn TOTS-kaart. Akpoguma wordt een goede bewaker voor de eerste week van FIFA 22. De linksback Tierney is hier voor snelheid en sentiment. Kohr is dit jaar erg goed in het startersteam, hij zal waarschijnlijk een enorme upgrade krijgen omdat hij een geweldig seizoen heeft gehad. Silas is ook mogelijk om een upgrade te krijgen in FIFA 22. Voor CAM hebben we Eggestein, hij ziet eruit als een zeer allround kaart en hij zal dit jaar hetzelfde racen als hij is, een andere geselecteerde CAM-speler is Can, hij zal waarschijnlijk samen met Baumann de hoogst gewaardeerde speler in deze beginnersploeg zijn, hij was een zeer goede speler aan het begin van dit jaar en hij zal ook een fatsoenlijke speler zijn aan het begin van FIFA 22, hij kan CDM of CAM als je de juiste scheikundestijl op hem toepast. De spits in dit team is de zilveren zeldzame kaart van Adeyemi, hij krijgt waarschijnlijk een FIFA 22 kaart die er op lijkt. Je kunt hem de eerste weken in je FUT 22-startteam gebruiken.

Spelerslijst:

GK: Baumann - TSG Hoffenheim - 82

RB: Bakoe - 1. FSV Mainz 05 - 72

CB: Lacroix - VfL Wolfsburg - 66

CB: Akpoguma - TSG Hoffenheim - 73

LB: Tierney - Arsenal - 78

CM: Kohr - Frankfurt - 75

LM: Saka - Arsenal - 75

RM: Silas - VfB Stuttgart - 74

CAM: Eggestein - Werder Bremen - 76

CAM: Kan - Dortmund - 82

ST: Adeyemi - RB Salzburg - 69

FIFA 22 startersteam


Meer startersteams voor FIFA 22:

Beste FUT 22-startploeg 2

GK: Maignan - Milaan - 82

LB: Renan Lodi - Atlético de Madrid - 82

CB: Hernandez - FC Bayern - 82

CB: Upamecano - FC Bayern - 79

RB: Di Lorenzo - Napoli - 76

CM: Rabiot - Piemonte Calcio - 81

LM: Vinicius - Real Madrid - 80

CAM: Dybala - Piemonte Calcio - 88

CAM: Barella - Inter - 80

RM: Chiesa - Piemonte Calcio - 78

ST: Muriel - Atalanta - 79


langtustore.com
loading..

Guess you ask