Welcome to buy cheap D2R Items, FC Coins, Madden Coins and NBA 2K MT at UTPLAY.COM. Google Safety Google Safe
Language EN
  • EN EN
  • FR FR
  • DE DE
  • NL NL
  • ES ES
  • IT IT
  • PT PT
Giveaways Boss Drop
Beste FIFA 22 442 aangepaste tactieken en instructies - Beste formatie om Ultimate Team te starten
9/29/2021 4:21:03 PM

Het FIFA 22-tactieksysteem werkt op dezelfde manier als dat in FIFA 21, maar er worden nog steeds wijzigingen aangebracht om het spel te verbeteren. Ben je op zoek naar de meeste meta-tactieken in FUT 22? Probeer de beste aangepaste tactieken en spelersinstructies van FIFA 22 voor 442-opstelling in Ultimate Team.


Beste FIFA 22 442 aangepaste tactieken en spelerinstructies - FIFA 22 beste formaties

Hoe werken aangepaste FIFA 22-tactieken? De verdedigende tactieken zijn exact hetzelfde als vorig jaar, er is niets veranderd. We hebben terugval, balans, druk bij zware aanraking, druk na verlies van bezit en constante druk. Balans is hetzelfde als vorig jaar, een meer natuurlijke benadering waarbij de spelers een beetje druk uitoefenen, maar er is geen directe kracht om zelf druk uit te oefenen, ze behouden hun posities min of meer. Waar dit zal veranderen, is dat de breedte, nu de schuifregelaar helemaal van één naar 100 gaat, dus in feite zou je wat meer nieuwe verandering in je systeem kunnen hebben en je kunt het perfectioneren naar hoe je wilt. Niet alleen voor de breedte, de diepte, de aanvallende breedte en de spelers in het strafschopgebied, en meer zijn ook veranderd.


Wat is de beste FIFA 22-formatie om te beginnen in Ultimate Team? Er zijn veel formaties om uit te kiezen in FUT 22, met de toevoeging van enkele nieuwe formaties, maar wat er echt toe doet, zijn de tactieken en instructies. We gaan beginnen met de 4-4-2 vlakke formatie, deze zorgt voor een goede balancerende aanval en verdedigingen zitten te diep. Bekijk de aangepaste tactieken en spelersinstructies van de 442-formatie in FUT 22 van KingSunny27.

FIFA 22 4-4-2 Aangepaste tactieken

De verdedigingsstijl die hier wordt gebruikt is uitgebalanceerd en 50 breedte wordt aanbevolen, ongeacht welke diepte je speelt, je gaat veel dieper zitten en je zult die handmatige offsite vallen moeten gebruiken, je kunt beginnen met 60 diepte, het biedt een goede balans. Wat betreft het creëren van kansen, hoewel balbezit zou kunnen werken, maakt het onze aanval nog steeds te statisch, je kunt voorwaartse runs gebruiken, wat heel goed werkt in hun nieuwe editie in FIFA 22. Als het op breedte aankomt, kun je proberen met 55 tot 65 , 55 is geselecteerd omdat het een balans biedt. De keuze voor spelers in box is hier 5 maar je kunt experimenteren met vier en zes. Corner en vrije trappen in deze aangepaste tactiek doen er niet echt toe.

Verdediging

- Defensieve stijl: gebalanceerd

- Breedte: 50

- Diepte: 60

belediging

- Opbouwspel: gebalanceerd

- Kans maken: voorwaartse runs

- Breedte: 55

- Spelers in doos: 5

- Hoeken: 1

- Vrije trappen: 1

FIFA 22 442 tactieken


FIFA 22 4-4-2 Spelersinstructies

- Aanvallers: zet een van de spitsen op Stay Forward en de andere op Balanced, één spits staat ook op Stay Central.

- Centrale middenvelders: één centrum gemaakt op Balanced, de meer aanvallende één en één op Stay Back While Attacking

- Wingers: de finishschoten zijn te overpowered, je gebruikt een linkse, linksbenige vleugelspeler aan de rechterkant en de rechtsvoetige vleugelspeler aan de linkerkant, gebruik Cut Inside op een van hen en Balans aan de andere, beide werken erg goed. De spelers lopen te ver vooruit en we moeten dit spel opbouwen, het gaat meer om opbouw dan alleen een blinde tegenaanval, dus achterop komen is misschien niet de beste optie hier.

- Full backs: ze zijn allebei Stay Back While Attacking.


Voorraad FUT Munten Kopen met onze kortingsbon voor het kopen van de meest overweldigde spelers aan het begin van FUT 22.

langtustore.com
loading..

Guess you ask