Welcome to buy cheap D2R Items, FC Coins, Madden Coins and NBA 2K MT at UTPLAY.COM. Google Safety Google Safe
Language EN
  • EN EN
  • FR FR
  • DE DE
  • NL NL
  • ES ES
  • IT IT
  • PT PT
Giveaways Boss Drop
FIFA 22-zelfstudies en tips voor beginners - Top 4 beste gameplay-tips in FUT 22 die u moet leren
9/29/2021 3:57:30 PM

FIFA 22 komt eraan en vandaag gaan we met je praten over vier dingen die je meteen in FIFA 22 in je spel kunt implementeren om je te helpen meer resultaten te behalen aan het begin van FIFA 22.

TOP 4 FIFA 22 GAMEPLAY-TIPS


Top 4 beste FIFA 22 gameplay-tips voor beginners

1. Getimede afwerking

Tijd eindigen was iets dat erg sterk was op FIFA 19 en het was niet zo sterk op FIFA 20 & 21, dat het risico de beloning niet echt waard was en dat komt door het tijdsbestek. Het is nu veel levensvatbaarder en zeker een stuk beter op de finesse shots buiten de doos, je gaat het opnemen tegen spelers in FIFA 22, maar ze zullen mannen in de doos hebben, het is moeilijk om door te breken proberen en kijk om een finesse shot kans te werken. Wanneer je op de schietknop drukt terwijl je been naar achteren wordt getrokken, druk je nogmaals op schieten als je op het punt staat door de beweging te gaan om de bal te slaan, dit is voor elke speler anders, hangt af van hoe snel je rent, hoe je bent dribbelen in de hoek waarin je bent, of je het volleyt, of je het finess, of je het aanstuurt, het is heel anders, je kunt een aftrapwedstrijd beginnen, je kunt het proberen en je kunt het gebruiken, maar die finesse waarbij je de R1 RB knop gebruikt en je drukt op de schietknop en dan druk je weer op schieten. Je zult waanzinnige resultaten zien, enkele belangrijke dingen om op te letten. Je wilt op zoek naar een finesse shot trade-speler en hij zal zeker een veel grotere kans hebben, iedereen die een semi-fatsoenlijk afstandsschot heeft. Iedereen met een hoge curve zal hier heel goed in zijn, je zult soms merken dat je de finish verkeerd timet en het zal een klein wit pictogram boven je hoofd gaan en je zult nog steeds het bord achter in het net plaatsen en dat is hoe sterk deze finesse-shots zijn buiten de doos.


2. Tweede man-druk

Second man press heeft een complete revisie gehad van deze FIFA. Als je de R1, RB-knop ingedrukt houdt, wat tweede man-druk is of tweede man-bevat of teamgenoot bevat, hoe je het ook wilt noemen, je speler die een groen pictogram boven zijn hoofd heeft, zal hij gaan en op de balhouder drukken, dit groene pictogram duurt vier seconden alsof je een kleine timer hebt. Als je het eenmaal vier seconden hebt gebruikt, is hij nu uitgeput van zijn tweede man-persvaardigheid die teamgenoot bevat, als hij leeg is, zal hij niet langer op de balhouder drukken. De beste manier is om de balhouder handmatig in te drukken en vervolgens de speler uit te schakelen die R1 RB vasthoudt, zodat hij doorgaat met het indrukken van de balhouder en je alle ballen volgt en hij alle spelers laat rennen waarvan je denkt dat dit de volgende optie voor de tegenstander zou kunnen zijn. Ze gaan veel druk uitoefenen, het is het beste, je centrale verdedigingsmiddens, je volledige ruggen, je centrale verdedigers en de reden hiervoor is dat de tweede druk op hoe goed ze die speler gaan drukken is te danken aan de defensieve statistieken van die speler. Dus laten we zeggen dat als je Neymar gebruikt, hij geen geweldige defensieve statistieken heeft, hij zal niet zo goed op die balhouder drukken. Maar als je Kante gaat gebruiken, zal hij als een absolute dreiging drukken en hij is iets waar je enkele voordelen van zult zien. het kan ook in de aanval worden gebruikt, je kunt het natuurlijk ook in de verdediging gebruiken om vallen op te zetten, het dubbele team van het tag-team van de tegenstander.


3. Door ballen

Je kunt dit jaar de bal in de lucht gooien, wat geweldig is om het te zien. Zorg ervoor dat je het gebruikt als je een doorgaande bal op de grond op FIFA 21 in die normale positie zou gebruiken, in plaats daarvan doe je een L1 driehoek LBY op Xbox L1, driehoek Playstation LBY op Xbox en dit zal de bal in de lucht over de top spelen en ze zijn meestal bijna inch perfect. Ze zijn heel precies, ze hebben kracht, ze zijn nauwkeurig, de bal gaat snel en je komt erachter. Wees niet bang om van spel te wisselen als je de bal met je rechterrug hebt, je kunt X op Playstation op Xbox square op Playstation gebruiken om het van rechts naar links te schakelen, van je midden naar achteren naar je rechtermidden, de mogelijkheden zijn eindeloos echt effectieve manier om gewoon het team van de tegenstander naar de overkant te verplaatsen, te proberen wat gaten te creëren, te proberen wat exploits in het team van die tegenstander te krijgen, het te gebruiken en het is zo goed om de bal in de lucht te zien.


4. Oversteken

Crossing is sterk dit jaar, als je in een positie komt waar je aanvaller de verdedigers voor is, de verdedigers niet volgen en het niet erg goed doen, ga dan zeker voor een cross, een normale X op Xbox, een normaal vierkant op Playstation zal een absolute traktatie voor je zijn. Als je zo'n holland en een kaku hebt, zullen ze het natuurlijk beter doen in de doos als het gaat om deze headers, maar je kunt kruisen zoeken als een haalbare optie. Je wilt proberen te wennen aan het werken van de bal in een bepaald gebied om dan voor de cross te gaan en dat komt met gespeelde en ervaren games. Maar met de bal in de lucht hebben is leuk om te zien, het is iets waarvan je weet dat je het in je spel kunt hebben en er veel succes mee kunt hebben.

Er zijn tijden geweest dat je waarschijnlijk niet voor die voorzet zou zijn gegaan en je hebt hem erin gegooid, je hebt een scoringskans gecreëerd en op zijn minst de krachten van de tegenstander onder druk gezet, behalve iets dergelijks van de keeper, dus zorg ervoor dat je rent niet altijd naar de naamregel of snijdt terug in, meng het een beetje, heb een beetje afwisseling, ga naar de by-lijn kruis het in plaats daarvan snijdt het terug, het helpt je echt de tegenstander te verwarren en te maken het is moeilijk voor hen om te begrijpen wat je gaat doen en maakt je erg onvoorspelbaar.

langtustore.com
loading..

Guess you ask